Valmennukset

”bootcamp” pienryhmävalmennus

BOOTCAMP / PIENRYHMÄVALMENNUS

Bootcamp/Pienryhmävalmennus 10 viikkoa / 30 treenikertaa.

Bootcamp sisältää kolmet treenit viikossa jossa harjoitellaan kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta. Kurssi on nousujohteinen. Lisäämme intensiteettiä, volyymia ja tempoa kurssin edetessä. Näin voimme taata, että tuloksesi tulevat kohoamaan joka saralla kurssin aikana. Päämääränä voi olla kehonkoostumuksen muokkaus ja voiman & lihaksen kasvattaminen. Liikunnan ilo ja hauskan pitäminen sisältyy myös jokaiseen treenikertaan!

Annamme ravintovinkkejä koko kurssin ajan ja pidämme lyhyen ravintoluennon kurssin alussa.  Ravinnolla on jopa 80% merkitys kun haluat tehdä positiivisen muutoksen kehonkostumukseesi!  

Ryhmän koko tulee olemaan enintään 10 henkilöä, jolloin voimme taata henkilökohtaisen valmennuskokonaisuuden. Alussa teemme jokaiselle kuntotestin ja kehonkoostumusmittauksen jolloin saamme todellista faktaa kehittymisestä. Treenit ovat intensiivisiä ja kuormittavia. Kurssi ei siis sovellu sinulle jos et esim. pysty juoksemaan tai pääse kyykkyyn.

Treenit suoritetaan Physiq Housen privaateissa tiloissa Espoon Kilossa.

Syksy 2024

Aloitus: 

Lounas Bootcamp!

Aikataulut: Ma, Ke & Pe 11.15 

Ilta Bootcamp!

Aikataulut: Ma. & Ke. 16.50, La. 08.50

Hinta: 590€

Maksuvälineenä käyvät kaikki liikuntaedut ja -kortit. Laskun voi myös jakaa kahteen erään! (Huom! Emme vastaanota enään liikuntaseteleitä.)

”Monipuolisesti käyty lihasryhmiä läpi. Kolme treeniä viikossa on juuri sopiva rytmi saada taas liikuntatottumuksista kiinni.”

”Aivan mahtava porukka ja Tom on loistava tyyppi ja tsemppari.”

”Kiva porukka ja ilmapiiri. Vetäjällä hyvä meininki. Vaihtelevat harjoitteet ja jokainen voi kuormittaa itseään oman kuntonsa mukaan. Ravitsemusvinkkejä olisi voinut jakaa enemmän. Olisin toivonut vielä perusteellisempaa tekniikkaan puuttumista.”

”Aloittelijana olen tykännyt sopivan kovasta treenistä ja loistavasta ohjaajasta.”

”Tom on mahtava tsemppari.”

”Hyvät ja monipuoliset treenit. Kaikki tasapainossa.”

”Hyvä fiilis ennen ja jälkeen tunnin.”

”Elämäni paras päätös osallistua.”

”Olen tykännyt kaikesta, kaikki on ollut mukavaa. Jatka samaa rataa.”

”Täysin eri liikkeitä mihin tottunut. Olen innostunut uudelleen kuntoilemaan ja ruokavalioni on parantunut (jee, vihreet). Penkkiä, ojentaliikkeitä, ojentapunnerruksia jos tavalliset punnerrukset ja burpeet ovat liian raskaita.”

”Hyvä meno!”

Varaa tästä

Kysy lisätietoa