Crosstraining

Crosstraining-harjoittelumme perustuu monipuolisuuteen ja henkilökohtaiseen valmennukseen. Pyrimme parantamaan ihmisen fyysisiä omínaisuuksia, jotta voit saavuttaa parhaimman potentiaalisi.

Strength

Kehitä voimaa Strength -tunneillamme! 

Jos tavoitteesi on kasvattaa voimaa ja lihaksia, niin älä etsi kauempaa! Strenght tuntimme on suunniteltu yksinomaan kaltaisillesi harrastajille, jotka tavoittelevat selkeää edistymistä.

Koko kehon treeni joka kerta:

Jokainen harjoituskerta sisältää moninivelliikkeitä suurimmille lihasryhmille Eli keskitymme tärkeimpiin voimanostoliikkeisiin ja apuliikkeisiin. Tällä metodilla palaudut nopeammin lihasryhmittäin, joka taas sallii saman lihasryhmän kuormittamisen useammin.

Progressiiviset syklit:

Harjoittelufilosofiamme perustuu etenemisen ja tulosten ympärillä. Suoritamme 6-8 viikkoa kestäviä jaksoja, joiden aikana tulet todistamaan voiman ja lihasten kasvua. Asiantuntevat kouluttajamme suunnittelevat jokaisen syklin huolellisesti, jotta voit murskata henkilökohtaiset ennätyksesi ja nostaa suorituskykysi uusiin korkeuksiin.

🔥 Voiman ja lihasten rakentamisen painopiste:

Ohjelmamme ytimessä on vankkumaton sitoutuminen siihen, että sinusta tulee vahvempi ja lihaksikkaampi. Ymmärrämme, että voimanostossa ei ole kyse vain painon nostamisesta, vaan myös tekniikan ja liikeratojen hiomisesta. Let the gains begin

Strength & Conditioning

Oletko valmis muuttamaan kehoasi ja parantamaan urheilusuoritustasi? Kokeile Strength & Conditioning tuntejamme ja löydä todellinen potentiaali itsestäsi.

Voimavaihe:

Tunnin ensimmäisessä osassa keskitymme voimasi perustan rakentamiseen. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut nostaja, sertifioitu valmentajamme opastavat sinua voimanosto- ja painonnostoliikkeissä. Painottaen vahvasti tekniikkaa ja suoritusta, päästät sisäisen petosi valloilleen ja koet painojen nostamisen riemun.

Conditioning Metcon:

Kun olet luonut pohjatyön, on aika lisätä intensiteettiä sykettä nostattavalla Metcon (Metabolic Conditioning) -harjoituksella. Valmistaudu ylittämään rajasi ja nostamaan kuntosi uusiin korkeuksiin. Metcon-harjoituksemme on suunniteltu haastamaan kestävyyttäsi, ketteryyttäsi ja henkistä kestävyyttäsi. Se on täydellinen yhdistelmä voimaa ja kestävyyskuntoa, joka takaa koko kehon loistavan treenin.

Progressio:

Ohjelmamme on rakennettu siten, että se takaa jatkuvan edistymisen. Tulet todistamaan konkreettista kasvua voimassa, lihasmassassa ja yleisessä fyysisessä suorituskyvyssä. Kouluttajamme suunnittelevat jokaisen tunnin huolellisesti niin, että ne ylittävät rajasi pitäen samalla turvallisuuden mielessä.

Sweat

Tykkäätkö treeneistä jossa syke nousee ja hiki virtaa? Tykkäätkö hastaa itsesi fyysisesti ja henkisesti? Intensiivinen tunti vaihtuvalla teemalla.

Slim

Seuraamme Tabata-tyyppistä kaavaa, 20s intensiivistä treeniä ja 10s taukoa. Let’s Go!

Build It

Kokoa oma pienryhmäsi, vaikuta tunnin sisältöön ja aikaan. Ryhmät 4-8 henkilöä. Ota yhteyttä!

Kaikki ryhmät max. 12 henkilöä. Ensimmäinen kokeilukerta aina maksuton!

10 KERTAA

195€ / 10 krt

voimassa 3 kk ostopäivämäärästä

RAJATON

695€

voimassa 6 kk ostopäivämäärästä