fbpx

Kuntosaliharjoittelun alkeiskurssi nuoret n. 13-17 v.

 

Kurssin tarkoitus on opastaa nuoret kuntosaliharjoitteluun vapailla painoilla. Tein itse nuorena virheitä painoharjoittelussa ja nyt joudun ikävä kyllä maksamaan niistä. Ei toki mitään kovin vakavaa mutta nyt toivon, että joku olisi opastanut minua fiksuun ja turvalliseen harjoitteluun painojen kanssa. Nyt haluan tarjota tämän mahdollisuuden nuorille, jotta heidän kehityksensä tällä saralla omaisi hyvän pohjan ja perustan. Voimaharjoittelun terveystekijät ovat mittaamattomat ja intohimoni on opastaa mahdollisen monta nuorta löytämään tämän hyödyllisen ja kiinnostavan maailmaan mahdollisuudet.

Oikealla opastuksella ja tekniikan oppimisella on todella suuri merkitys jokaisen yksilön turvalliseen, laadukkaaseen ja kehittävään harjoitteluun. Nuorilla edellämainitut tekijät korostuvat, sillä oma harkintakyky ei välttämättä ole vielä aikuisen tasoa. Into voi ylittää ymmärryksen.

Kurssin aikana käymme läpi vapailla painoilla harjoitettavia perusliikkeitä kuten; kyykky, askelkyykky, penkkipunnerrus jne.

Tunti rakentuu aina harjoiteltavaa liikettä tukevaan lämmittelyyn ja liikkuvuuden varmistamiseen. Tekniikkaosiossa harjoittelemme liikeratoja ja liiketekniikkaa. Lopuksi teemme treenin jonka kesto on n. 15-25 min.

Keskustelemme turvallisen ja oikeaoppisen harjoittelun kulmakivistä. Esim. miten käyttäytyä saliympäristössä, minkälaisia kuormia pitäisi käyttää, sarjamäärät ja toistomäärät.

Pidän ryhmän koon pienenä jotta voin taata mahdollisimman henkilökohtaisen oppimisen.

Kurssi sisältää myös ravinto-oppia. Mistä koostuu terveellinen ja ravitseva kokonaisuus. Miten nuorten on helppo soveltaa näitä omaan arkeensa. Kyse ei ole mistään saarnasta vaan pikemminkin opastaa ja motivoida nuoria panostamaan hiukan enemmän omaan terveyteensä ravinnon saralla.

Kurssin kesto 5 vko. 2 h viikossa. Ke & Pe klo. 15.30-16.30

Aloitus: 04.09.2019

Max. 8 hlö.

Hinta 200€

Ilmoittautuminen vanhemman suostumuksella!

Ilmoittaudu mukaan