fbpx

Kuntosaliharjoittelun alkeiskurssi aikuiset

 

Kurssin tarkoitus on opastaa turvalliseen ja kehittävään kuntosaliharjoitteluun vapailla painoilla.

Jos kuntosaliympäristö on sinulle hieman tuntematon paikka etkä oikein tiedä miten optimoida aikaasi siellä mahdollisimman tehokkaasti. Hyppäät yleensä aina samoihin laitteisiin ja treenisi on yksipuolista. Tämä on juuri sinulle!

Oikea ja turvallinen tekniikka perusliikkeissä on kaiken perusta. Opi nämä perusteet hauskassa ja motivoivassa ympäristössä kanssani. Harjoittelusi tulee jatkossa olemaan tehokkaampaa, innostavampaa ja säästät aikaa.

Tekniikan ohella keskustelemme myös voimanlajien ominaisuuksista. Minkälaisia sarjapituuksia, toistoja ja kuormia sinun kannattaa käyttää. Otamme aina huomioon sinun tavoitteesi ja sovellamme näitä oppeja kehitykseesi. Älä huolestu, kyseessä ei todellakaan ole mitään rakettitiedettä vaan ihan kehittävän harjoittelun perusasioita.

Kurssin aikan käymme läpi ravintoasioita, joita saat helposti sovellettua omaan arkeesi. Oli sitten tavoitteesi laihduttaa, kasvattaa hiukan lihasta ja voimaa tai polttaa rasvaa. Yleensä kyseessä on kaikki edellä mainitut asiat :).

Tapaamme kaksi kertaa viikossa n. 1 h/ tapaaminen. Kurssi järjestetään Physiq House:n tiloissa Kilossa.

Kurssin kesto 5 vko. 2 h viikossa. Ma & To klo. 20.30-21.30.

Aloitus: 26.8.2019

Max. 8 hlö.

Hinta 250€

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan